Τρόποι αποστολής

Τρόπος και κόστος αποστολής

Μπορείτε να επιλέξετε τρόπο αποστολής όταν βρίσκεστε στην καρτέλα ‘καλάθι’. Για αγορές άνω των 60€, επιλέξτε την δωρεάν αποστολή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε είτε παραλαβή από το κατάστημα μας, είτε αποστολή με την ταχυμεταφορική κούριερ που συνεργαζόμαστε. Το κόστος σε κάθε περίπτωση εμφανίζεται κατά την επιλογή τρόπου αποστολής.

Συγκεκριμένα για δέματα μέχρι 2 κιλά η χρέωση είναι 3€, ενώ το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1€. Τα έξοδα αποστολής μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό, λόγω του όγκου των προϊόντων. Το ίδιο μπορεί να συμβεί αν η περιοχή σας ανήκει στις δυσπρόσιτες σύμφωνα με την ACS. (Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφορικών ξεκινάει από 6,5€)

Τέλος, η αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2,5€.

Σε κάθε περίπτωση που η παραγγελία σας υπερβαίνει το κόστος των 3€ (ή 5,5€ αν πρόκειται και για αντικαταβολή) θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά.

Πότε θα έχω τα προϊόντα;

Συνήθως οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την στιγμή που κάνατε την παραγγελία σας. Επιλέγοντας ως τρόπο αποστολής την ταχυμεταφορική εταιρεία ο χρόνος παράδοσης  είναι 1-2 ημέρες.

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 24670-23988 της εταιρείας μας.