Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Πληρωμή με Αντικαταβολή: Μόλις έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας που συνεργαζόμαστε, για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,5€.

2. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής  – Προπληρωμένης Κάρτας: 
Ο ιστότοπος www.siderisleather.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro καθώς και τις προπληρωμένες κάρτες της τράπεζας Πειραιώς.
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και αφού έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα, θα μεταβείτε σε ασφαλή ιστοσελίδα της τράπεζας Πειραιώς. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και το 3ψήφιο κωδικό ασφαλείας (CVC). Σημειώνεται ότι ο ιστότοπος www.siderisleather.gr δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Ας σημειωθεί ότι στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας και δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι εταιρική, δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρείας. Σε αυτήν την περίπτωση κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα του.

3. Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση: Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, και επιλέγοντας πληρωμή με τραπεζική κατάθεση, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό που αντιστοιχεί στην αγορά σας, στο λογαριασμό μας στην:

Τράπεζα      Λογαριασμός                          IBAN

  Πειραιώς              5248 083081 937                  GR24 0172 2480 0052 4808 3081 937

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ως αιτιολογία τον κωδικό παραγγελίας σας. Μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή θα στείλουμε την παραγγελία σας.