Δημοσιεύθηκε την

Γούνινα δερμάτινα γάντια

Γούνινα δερμάτινα γάντια

Γάντια με γούνα παιδικάΑποτελεί πεποίθηση πολλών πως τα γούνινα δερμάτινα γάντια θα έπρεπε να είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της ενδυμασίας του ανθρώπου και όχι συμπληρωματικό. Μην ξεχνάμε πως τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα (που επικρατούν ακόμη και στη χώρα μας), τα χέρια μας παραμένουν συνεχώς εκτεθειμένα στις χαμηλές θερμοκρασίες με συνέπειες τα γνωστά αποτελέσματα (ξηρότητα, ερεθισμοί κ.α.) Φροντίστε λοιπόν να διατηρείτε τα χέρια σας ζεστά και προστατευμένα, αποκτώντας ένα ζευγάρι γάντια. Προτιμείστε ένα ζεστό αλλά και εξίσου άνετο ζευγάρι που θα μπορεί να σας συντροφεύσει από το πρωί ως το βράδυ.

Μία πολύ καλή επιλογή είναι τα γούνινα δερμάτινα γάντια που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην πόλη μας, την Καστοριά. Είτε πρόκειται να επιλέξετε γούνινα είτε δερμάτινα, ένα είναι το σίγουρο, πως θα φροντίσουν τα χέρια σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, από το κρύο και τον αέρα. Τόσο τα γούνινα, όσο και τα δερμάτινα γάντια μας, κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο αλλά και με τα κατάλληλα υλικά ώστε να είναι αδιαπέραστα από τον αέρα αλλά ταυτόχρονα να επιτρέπουν στην επιδερμίδα των χεριών σας να αναπνέει. Η δυνατότητα αυτή εξασφαλίζεται από την προσεκτική επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούμε κατά την παρασκευή τους. Τα φυσικά δέρματα που χρησιμοποιούμε είναι σήμα κατατεθέν  της εταιρείας μας και πάντα φροντίζουμε το τελικό προϊόν που φτάνει για χρήση στον πελάτη να είναι το καλύτερο.

Τα γούνινα δερμάτινα γάντια που παρουσιάζονται στην ηλεκτρονική μας σελίδα είναι ένα δείγμα της άριστης αυτής ποιότητας. Έχουν μοναδικό σχεδιασμό και τέλεια εφαρμογή. Είναι άνετα και δεν περιορίζουν τις κινήσεις των χεριών σας. Η γούνα μουτόν που διαθέτουν καταφέρνει να κάνει τα χέρια σας να μην ιδρώνουν και παράλληλα τα κρατά απόλυτα ζεστά. Η ιδιότητα της γούνας ως υλικό να είναι πορώδες έχει την δυνατότητα να παγιδεύει την θερμοκρασία του σώματός σας και έτσι τα χέρια σας να διατηρούν την φυσική τους θερμοκρασία. Σε αυτό επίσης συντελεί και η άριστη εφαρμογή τους. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε μεγάλη γκάμα μεγεθών που καλύπτουν όλες τις διαστάσεις χεριών. Από βρεφικά και παιδικά μεγέθη μέχρι γυναικεία αλλά ακόμη και τα πιο μεγάλα ανδρικά. Ταυτόχρονα φροντίζουμε οι παρτίδες δέρματος που χρησιμοποιούμε να καλύπτουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ώστε η επιλογή να γίνεται εύκολη ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

Μπορείτε να επιλέξετε γούνινα δερμάτινα γάντια Καστοριάς κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Γάντια

Τέλος μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Ηλεκτρονικό κατάστημα