Τρόποι αποστολής

Τρόπος και κόστος αποστολής

Μπορείτε να επιλέξετε τρόπο αποστολής όταν βρίσκεστε στην καρτέλα ‘καλάθι’. Για αγορές άνω των 60€, επιλέξτε την δωρεάν αποστολή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε είτε παραλαβή από το κατάστημα μας, είτε αποστολή με την ταχυμεταφορική κούριερ που συνεργαζόμαστε. Το κόστος σε κάθε περίπτωση εμφανίζεται κατά την επιλογή τρόπου αποστολής.

Συγκεκριμένα για δέματα μέχρι 2 κιλά η χρέωση είναι 3€, ενώ το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1€. Τα έξοδα αποστολής μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό, λόγω του όγκου των προϊόντων.

Αν η διεύθυνση παράδοσης ανήκει στις δυσπρόσιτες περιοχές, σύμφωνα με την ACS το κόστος μεταφορικών ξεκινάει από 6€ και δεν ισχύει η υπηρεσία της αντικαταβολής. Εκτός αν παραλάβετε το δέμα σας από το πλησιέστερο κατάστημα της Acs (τότε τα μεταφορικά είναι 3€  και ισχύει κανονικά και η υπηρεσία αντικαταβολής).

Ενημερωθείτε αναλυτικα εδω για το ποιες περιοχές είναι δυσπρόσιτες ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειάζεστε.

Τέλος, η αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2,5€.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας υπερβαίνει το κόστος των 3€ ή  ανήκει η περιοχή σας στους δυσπρόσιτους προορισμούς θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικά.

Πότε θα έχω τα προϊόντα;

Συνήθως οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την στιγμή που κάνατε την παραγγελία σας. Επιλέγοντας ως τρόπο αποστολής την ταχυμεταφορική εταιρεία ο χρόνος παράδοσης  είναι 1-2 ημέρες ή 3-4 αν πρόκειται για δυσπρόσιτους προορισμούς.

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 24670-23988 της εταιρείας μας.