Τρόποι αποστολής

Τρόπος και κόστος αποστολής

Μπορείτε να επιλέξετε τρόπο αποστολής όταν βρίσκεστε στην καρτέλα ‘καλάθι’. Για αγορές άνω των 60€, επιλέξτε την δωρεάν αποστολή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε είτε παραλαβή από το κατάστημα μας, είτε αποστολή με την ταχυμεταφορική κούριερ που συνεργαζόμαστε. Το κόστος σε κάθε περίπτωση εμφανίζεται κατά την επιλογή τρόπου αποστολής.

-Mε την Acs courier, για δέματα μέχρι 2 κιλά η χρέωση είναι 3€, ενώ το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1€. Τα έξοδα αποστολής μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό, λόγω του όγκου των προϊόντων.

-Με τα Ελτά courier (πορτα-πορτα), για δέματα μέχρι 2 κιλά η χρέωση είναι 3€, ενώ το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1€. Τα έξοδα αποστολής μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό, λόγω του όγκου των προϊόντων.

-Αν η διεύθυνση παράδοσης ανήκει στις δυσπρόσιτες περιοχές, τοτε το δέμα αποστέλλεται μονάχα με τα ελτά courier και ο χρόνος παράδοσης είναι 5-7 ημέρες.

Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ και εδώ για το ποιες περιοχές είναι δυσπρόσιτες ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειάζεστε.

-Τέλος, η αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2,5€.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας υπερβαίνει το κόστος των 3€ ή  ανήκει η περιοχή σας στους δυσπρόσιτους προορισμούς θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικά.

Πότε θα έχω τα προϊόντα;

Συνήθως οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την στιγμή που κάνατε την παραγγελία σας. Επιλέγοντας ως τρόπο αποστολής την ταχυμεταφορική εταιρεία ο χρόνος παράδοσης  είναι 1-2 ημέρες ή 5-7 αν πρόκειται για δυσπρόσιτους προορισμούς.

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 24670-23988 της εταιρείας μας.

Για να παρακολουθήσετε την πορεία της αποστολής σας με :
Ελτά courier δειτε εδώ

Για να βρεις πληροφορίες επικοινωνίας του καταστήματος Ελτά courier που σας εξυπηρετεί, απλά εισάγετε τον Ταχυδρομικό Κώδικα εδώ:

Για να παρακολουθήσετε την πορεία της αποστολής σας με :
Acs courier δειτε  εδώ

Για να βρεις πληροφορίες επικοινωνίας του καταστήματος Acs courier που σας εξυπηρετεί, απλά εισάγετε τον Ταχυδρομικό Κώδικα εδώ: